STED : Brogård, Strandvejen 1, 4532 Gislinge
HOS : Søren Brandt Wiuff
GÆSTEKOK : Nadia Mathiasen(foodfanatic.dk og Go´Morgen Danmark)
TID: 10.6.2016 kl. 19 – ca. 22:30
PRIS: 400 kr -bestil på http://www.ticketmaster.dk
børn 6-14 år 200 kr – bestil på http://www.ticketmaster.dk
0-5år velkomne gratis
Så er vi klar igen
Få en tur i marken, og hør om asparges og alt det andet bras, vi laver. Få hænderne helt ned i aspargesproduktionen. Du lærer at stikke asparges, og hvordan du bedst håndterer og opbevarer forårets bedste delikatesse bagefter.
Efter besøget i marken sætter vi kurs mod kartoffelladen, hvor Nadia Mathiasen (tv-kok, kogebogsforfatter, journalist og blogger), Louise Beck Brønnum (food scientist, madskribent og kogebogsforfatter), Morten Plet (tidl. Souschef på Michelinrest. formel B) og Anna Loraine Hartmann (food scientist og innovatør) tryller med enkel og let sommermad, som du let kan genskabe hjemme i eget køkken bagefter (opskrifter kan du få med hjem).
Menuen byder blandt andet på aspargesfrikassé med kylling, gulerod og nye kartofler, lidt godt at starte ud med, og rødgrødsfinale – alt sammen med udgangspunkt i alt det gode fra Lammefjorden .
Du får:
– tre retters menu med mange asparges
– lidt overraskelser til at fylde op med
– aspargesøl (Herslev Brygshus), most og vand ad libitum.
Vin kan købes eller medbringes.
….og så skal vi synge årets aspargessang.
Der bliver mulighed for at købe nyhøstede asparges og aspargesøl med hjem.
Billeder taget af (øverst) Sarah Coghill , (nederst) Søren Wiuff.
24. juni 2016 at 12:42
Det lyder spændende! Hvor ville jeg ønske jeg havde nået at “tilmelde” mig til dette arrangement