Forberedelser til aspargesfest.

Forberedelser til aspargesfest.

Åhr, så godt. Er i gang igen. Mine søde medarbejdere begynder at samle sig i aspargesmarken. Vi høster det vi kan , dog ikke det vi vil endnu. Den kommende uge går vi hårdt igang, så hårdt at jeg er sikker på , at det vil bugne med asparges om en uge. Alle er velkomne til at bestille, store restauranter som små stille eksistenser. Sikrest er at skrive mail til : info@asparges.com eller sms til 20468443. Private må afhente på Brogård, Strandvejen 1, 4532 Gislinge . Kun mod bestilling af minimum 2kg i de enkelte afvejninger. Der er : Grønne asparges til 75kr/kg , Hvide asparges klasse 1 til 100kr/kg og klasse 2 til 75kr/kg og TykgrønLammefjord (mixhvidgrøn) til 105kr/kg. Penge indsættes på konto :0537 0000366986 mærk.:asp. (foretrækkes) eller kontant i pengekasse.

Men det skal jo ikke være arbejde altsammen: Igen i år er Dragsholm Slots :Christoffer Sørensen ved roret, når vi holder Aspargesfest (kig evt.sidste nr. af  bladet Gastro , http://www.Gastro.dk og se hvad der skete sidste år). Jeg var i Japan med Christoffer i februar. Vi blev enige om at lade Japanbegejstringen smitte voldsomt af på dette års fest, så menuen vil indeholde :Asparges og stenbiderrogn.
Fisk og tang (Anita Dietz Lykkegaard, http://www.dietzseaweed.com)
Asparges suppe
Boller i asparges (basis af Aspargesøl)
Og dessert med havesyre og Vellugtende Aftenstjerne . Plus selvfølgeligt lidt andet ved siden af.

Drikkevarer:Rigeligt med Herslev Aspargesøl, Herslev Hampeøl, Hyldeblomstdrik, Most fra Troldebakken og vand og surprice.

Jeg starter selvfølgeligt med at slæbe folk rundt i markerne, for at se , om der skulle være nogle nye potentielle aspargeshøstfolk blandt publikum.

Det hele starter klokken 1830, Pinselørdag 23.5. på Brogård, Strandvejen 1, 4532 Gislinge. Prisen er 500 kr pr deltager, børn 0-6 gratis, 7-14,  250 kr.

Meld til på: info@asparges.com og betal på konto : 0537 0000366986 mærk: White Duke, og tag kvittering med.

Hvide, Tykkegrønne, grønne præsenteret af Andrejs, Janis og Nawroz

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s